Miért válasszon minket?

Köszönjük, hogy időt szakít arra, hogy megismerje az Endoca-t. Mi egy kis- családi vállalat vagyunk, akik büszkék a minőségre, átláthatóságra és a kiváló ügyfélszolgálatra.

Nincsenek részvényeseink, akiknek magyarázattal tartoznánk a bevételek kutatási célokra történő visszaforgatása miatt, a termelési szabványok fejlesztésére és a CBD elérhetővé tételére azok számára akik nem engedhetik meg maguknak.

A kezdetektől itt vagyunk és az Ön támogatásával továbbra is iparunk csúcsán maradunk, mivel a CBD-alapú egészségügyi termékek iránti érdeklődés tovább növekszik.

KÜLDETÉS

Az Endoca mindig is hitte, hogy példát kell mutatnunk a világ jobbá tételére. Missziónk annak bizonyítása, hogy az emberiség egyensúlyban élhet anélkül, hogy meg kellene mérgeznie magát vagy a körülötte lévő világot.

LÁTOMÁS

Hozza létre a világ legnagyobb jótékonysági szervezetét. Készítsen egy olyan programot, amely segít az embereknek az életmód változtatásban, megtanulni, hogyan kell kiegyensúlyozni a testet, harmóniában élni a természettel és egymással. Példaként szolgál minden iparág számára, hogy lehetséges egy sikeres, 100%-ban fenntartható üzlet felépítése, mely a természettel egyensúlyban van.

A GYAKORLATBAN

Az Endoca tanúsított szerves kannabisz (kender) növényből készít termékeket, amelyeket  gyom- és rovarírtó szerek nélkül termesztenek. Saját magbankunk és termesztési programunk van, ami azt jelenti, hogy nem csak a termesztéssel foglalkozunk, hanem a betakarítás és feldolgozás is szigorú Endoca minőség-ellenőrzési program szerint működik. Miben más? Olyan berendezéseket használunk, melyeket saját magunk készítettünk.

Rendkívül fontos, hogy óvatosan bánjunk a környezettel, ezért aratógépünk az élelmiszeripar hulladékából előállított olajjal működik. Termelési módszereink tiszták, mivel CO2-t használunk a levegőből és nem igényel vegyszer vagy más oldószer használatát. Ez lehetővé teszi, hogy kenderolajaink rendkívül magas tisztasági szintet érjenek el.

Az Ön és  a Környezet egészsége elsődleges szempont számunkra. Mindent ami a termelésből visszamaradt, szarvasmarha-eledelként hasznosítunk, mivel kis mennyiségben CBD-t tartalmaz, csökkenti az antibiotikumok szükségességét. Azokat a hulladékokat, amelyeket nem tudunk felhasználni, biogázzá alakítanak át és felhasználhatók villamos energia vagy fűtés előállítására.

Keményen dolgozunk egy önfenntartó falú létrehozásában a gyártóüzemünk körül, amely 100%-ban független és fenntartható. Egy olyan helyet ahol bioélelmiszert termesztenek és mindent amire szükségük van a faluban állítják elő. Túlmutatva azon, hogy "organikusak" vagyunk  - egy igazi permakultúra elv végrehajtása folyik a maximális fenntarthatóság biztosítása érdekében.

Jelenleg kenderrostok felhasználásával fejlesztjük ki saját csomagolásainkat a papír és műanyag gyártás folyamán keletkező szennyezés csökkentése érdekében. Az általunk használt tinták és festékek szintén teljesen természetesek lesznek.

Következő nagy lépés a napenergia, mint fenntartható áramforrás használata létesítményünkben. Be akarjuk bizonyítani, hogy a 100%-ban fenntartható gyakorlatok működnek és szeretnénk ha csatlakoznának arra irányuló törekvéseinkhez, hogy a világ egészségesebb legyen.